Cana 3D cu Gnomi | HMSofia
Cana 3D cu Gnomi | HMSofia

Cana 3D cu Gnomi | HMSofia

  • Disponibilitate: La comandă
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Descoperă magia Crăciunului într-o cană 3D plină de poveste și bucurie. Cadoul nostru special aduce farmecul sărbătorilor direct la tine acasă, într-un mod cu totul unic.

Pe această cană fermecată, un gnom darnic și zâmbitor are lângă el un minunat aranjament de Crăciun. 

Gnomul, în nuanțe de alb și gri deschis, este o prezență veselă care îți va însenina zilele de sărbătoare. De la pălăria sa decorată cu fulgi de nea în relief până la portocalele atent decorate, fiecare element adaugă farmec și autenticitate acestei creații unice.

Detaliile minuțioase, lucrate manual din lut polimeric, completează această operă de artă. Fiecare cană este realizată cu o atenție deosebită la detalii, astfel încât să transmită spiritul sărbătorilor de la prima privire.

Personalizează cana cu numele persoanei dragi pentru a face un cadou unic. Cu această cană, fiecare dimineață sau seară va fi o experiență specială și plină de bucurie.

Alege să transformi Crăciunul într-o poveste desprinsă din basme cu această cană fermecată. Pregătește o cafea sau un ceai, așează-te comod pe fotoliu cu această cană în mână și relaxează-te într-o călătorie în lumea magiei și a viselor.

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

Cadou de Crăciun pentru familie
Disponibil la comandă

Cadou de Crăciun pentru familie

Împarte farmecul sărbătorilor cu un cadou de Crăciun atât de special încât va aduce bucurie și zâmbete întregii familii. Setul nostru de 2 căni cu motive festive este un răsfăț pentru simțuri și o declarație de dragoste față de atmosfera magică ..

300,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom cu clopoței de zăpadă
Disponibil la comandă

Cană de Crăciun - Gnom cu clopoței de zăpadă

Îmbrățișează magia sezonului cu cana noastră de Crăciun ce aduce în prim-plan un tablou desprins parcă dintr-o poveste de iarnă. Această cană unică, decorată cu măiestrie, îmbină cu eleganță elementele handmade din lut polimeric pentru a crea o piesă..

135,00 Lei

Cană de Crăciun - Gnom în culori de gheață
Disponibil la comandă

Cană de Crăciun - Gnom în culori de gheață

Cană de Crăciun cu un Gnom foarte simpatic - un cadou handmade deosebit. Gnomul este lucrat manual în atelierul nostru de Crăciun din Craiova.Video produse similare: Gnom de Crăciun | hmsofia.ro - YouTubeCadou de Crăciun pentru fan Universitatea..

135,00 Lei

Cadou de Crăciun pentru Fetițe
În stoc

Cadou de Crăciun pentru Fetițe

În lumea minunată a sărbătorilor de iarnă, pregătește o surpriză magică pentru fetițele speciale din viața ta. Cadoul nostru de Crăciun pentru Fetițe aduce în lumină bucuria și farmecul Crăciunului, îmbinând creativitatea artistică cu zâmbetele since..

100,00 Lei 130,00 Lei

Cana - Declarație de iubire
Disponibil la comandă

Cana - Declarație de iubire

Împarte farmecul sărbătorilor cu un cadou de Crăciun atât de special încât va aduce bucurie și zâmbete pe fața persoanei dragi. Această cană este o declarație de dragoste față de atmosfera magică a Crăciunului petrecută împreună cu persoana ta specia..

150,00 Lei

Etichete: cana, craciun, gnom, portocale