Cadou de Crăciun pentru familie| Set 2 căni de Crăciun
Cadou de Crăciun pentru familie| Set 2 căni de Crăciun
Cadou de Crăciun pentru familie| Set 2 căni de Crăciun
Cadou de Crăciun pentru familie| Set 2 căni de Crăciun

Cadou de Crăciun pentru familie| Set 2 căni de Crăciun

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 300,00 Lei


Adaugă Personalizare

Împarte farmecul sărbătorilor cu un cadou de Crăciun atât de special încât va aduce bucurie și zâmbete întregii familii. Setul nostru de 2 căni cu motive festive este un răsfăț pentru simțuri și o declarație de dragoste față de atmosfera magică a Crăciunului.

Fiecare cană este o capodoperă a detaliilor și a mâinilor dibace ale creatorului. Ambele căni sunt decorate cu o scenă adorabilă a unei familii de oameni de zăpadă, ea și el, îmbrățișați cu căldură și nerăbdare să sărbătorească Crăciunul împreună. Cei doi oameni de zăpadă poartî pălării drăguțe, decorate cu fulgi de zăpadă pictați. Fiecare poartă un fular parcă croșetat de bunica. Această cană aduce în prim plan spiritul familiei și bucuria de a fi împreună de sărbători.

Fiecare înghițitură din această cană este un omagiu adus familiei, prietenilor și momentelor speciale petrecute în jurul bradului în luminile strălucitoare ale Crăciunului. Imaginile delicate și detaliile prețioase transformă aceste căni în adevărate opere de artă pline de semnificație.

Cu fiecare ceașcă de ceai, cafea sau ciocolată caldă, veți simți că faceți parte din aceeași poveste magică.

Cănile pot fi folosite pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. Fiecare cană vine gata de oferit cadou împreună cu o pungă de cadou cu tematica Crăciunului.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Etichete: cana, cana Craciun, cadou familie, om zapada