Cana 3D - Mr. Popper's penguin
Cana 3D - Mr. Popper's penguin

Cana 3D - Mr. Popper's penguin

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 140,00 Lei


Adaugă Personalizare

Dă frâu liber imaginației tale cu cana 3D "Mr. Popper's Penguin"! Această cană adorabilă ne duce într-o călătorie spre lumea fermecată a pinguinilor și a sărbătorilor de iarnă.

Imaginează-ți un pinguin năzdrăvan îmbrăcat în haine de sărbătoare, cu un fular roșu la gât și o căciulă roșu și alb, gata să se alăture festivităților de Crăciun. În mâinile lui ține clopoței decorativi cu motive de Crăciun în relief. Cine nu își dorește un prieten vesel și neașteptat în timpul sărbătorilor?

Această cană nu este doar un recipient obișnuit pentru băuturi, este o capodoperă 3D. Fiecare detaliu al pinguinului, de la expresia ochilor săi strălucitori până la textura fularului și a căciulii, este creat manual din lut polimeric, cu o atenție deosebită la detalii.

Folosește această cană specială pentru a savura cea mai bună ciocolată caldă în timp ce te relaxezi cu familia înainte de Crăciun sau pentru a-ți începe diminețile într-un mod vesel și festiv.

"Mr. Popper's Penguin" este mai mult decât o cană - este o amintire adorabilă care îți aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când o folosești. Poți chiar să o personalizezi cu o linguriță pentru a face acest cadou și mai special.

Pregătește-te pentru sărbători cu "Mr. Popper's Penguin" și adaugă un strop de bucurie și surpriză în fiecare zi a Crăciunului!

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci. 

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: cana, Craciun, pinguin, personaj-simpatic