Cana Personalizata 3D - Crăciunița | HMSofia

▶ Video

Cana Personalizata 3D - Crăciunița | HMSofia

Cana Personalizata 3D - Crăciunița | HMSofia

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Adu spiritul sărbătorilor în fiecare dimineață cu "Cana Personalizată 3D - Crăciunița". Această operă de artă măiestrită te va transporta într-o lume magică, în care sărbătoarea Crăciunului își face simțită prezența în fiecare detaliu.

Cu o realizare desăvârșită, cana prezintă scena încântătoare a unei domnișoare, Crăciunița, care strălucește într-o rochie festivă roșie, punctată de fulgi de zăpadă în relief care dansaționează la fiecare mișcare. Rochia, cu faldurile sale delicate, pare a fi fost creată de zânele sărbătorilor, fiecare detalie fiind gândită pentru a adăuga un plus de magie. Pe aceasta, zăpada presărată oferă un farmec inedit, adăugând o senzație de prospețime și realitate.

Nu putem să nu menționăm căciulița domnișoarei, ce pare a fi fost croită din materialele cele mai fine și decorată cu simboluri festive de Crăciun. Fularul croșetat, ce îi încălzește gâtul, adaugă un strop de autenticitate și tradiție, fiind ca un ecou al sărbătorilor petrecute în familie, în jurul bradului împodobit.

Chipul blând și zâmbitor al Crăciuniței este redat cu o măiestrie impresionantă. Privirea ei caldă și zâmbetul sincer evocă sentimentul de bucurie și generozitate care definește această perioadă minunată a anului.

Toate aceste elemente sunt lucrate manual din lut polimeric, cu o atenție extraordinară la detalii. Este cu adevărat impresionant cât de realist pare aranjamentul pe care îl ține Crăciunița în brațe, fiind aproape ca și cum ar fi fost creat de cei mai iscusiti artizani din lume.

Ca bonus, fiecare cană poate fi accesorizată cu o linguriță în același stil artistic. Iar pentru cei care doresc un strop în plus de personalizare, culoarea părului și a hainelor pot fi adaptate la alegere, transformând fiecare cană într-un produs unicat.

Pentru cine caută o cană personalizată 3D, aceasta reprezintă alegerea perfectă. Cu un design care îmbină tradiția cu modernitatea, "Cana Personalizată 3D - Crăciunița" este nu doar un obiect util, ci și un veritabil obiect de colecție.

În concluzie, fie că dorești să adaugi un strop de magie sărbătorilor tale sau să oferi un cadou unic și memorabil cuiva drag, "Cana Personalizată 3D - Crăciunița" este soluția perfectă. Intră în lumea minunată a sărbătorilor de iarnă cu această piesă de artizanat excepțională!

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținere

Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băuturi reci. Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

Notă
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Produse asemănătoare

Cană 3D - Zâna cea bună
În stoc

Cană 3D - Zâna cea bună

Cană 3D - Zâna cea bunăFigurina 3D este realizată din lut polimeric și decorată manual cu detalii realiste. Această cană va adăuga o notă de farmec oricărei băuturi și este o idee minunată de cadou pentru oricine adoră poveștile cu zâne.Poate fi folo..

100,00 Lei

Etichete: cana, papusa-3d, Craciun, personalizare-nume