Cană personalizată învățătoare - cu mesaj
Cană personalizată învățătoare - cu mesaj
Cană personalizată învățătoare - cu mesaj

Cană personalizată învățătoare - cu mesaj

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 140,00 Lei

Învățătoarele, educatoarele și profesoarele noastre sunt persoanele care au o amprentă importantă în formarea noastră ca oameni. După părinți și bunici, dascălii au cea mai mare influență în creșterea și evoluția noastră din copii în adulți. Aceștia ne stimulează curiozitatea, ne hrănesc pasiunea de învăța și de a fi mai buni cu fiecare zi ce trece.

Dacă trebuie să urcați pe cineva pe un piedestal, atunci aceștia sunt profesorii. Ei sunt eroii societății noastre. – Guy Kawasaki

Sugestia noastră pentru a le arăta că îi prețuiti: o cană personalizată și decorată cu flori cu mesajul "Doar o inimă uriașă poate modela minți de pitici."

Toate elementele 3D sunt lucrate manual iar cana poate fi personalizată cu alt mesaj dacă doriți. De asemenea, aceasta poate fi accesorizată cu o linguriță (trebuie doar să ne lăsați un mesaj pe comandă).

Cana poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă sau pentru băuturi reci.  Cana vine însoțită de o punguță drăguță de cadou împreună cu instrucțiuni de utilizare, astfel încât poate fi oferită imediat doamnei învățătoare.

Volum cană

~350 ml

Material
Lut polimeric, ceramică colorată

Întreținerea cănilor personalizate

Cana se va spăla cu apă calduță și detergent de vase. Nu recomandăm spălarea in mașina de spălat vase deoarece există riscul deteriorării.

NotăD
Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora. Pentru cănile lucrate la comandă este posibil să existe diferențe de nuanță sau model al cănii ceramice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Produse asemănătoare

Cană buchet cu flori de câmp
În stoc

Cană buchet cu flori de câmp

Cană personalizata 3D buchet cu flori de câmp: albastrele, floarea soarelui și margarete Poate fi folosită pentru băuturi fierbinți, cum ar fi cafea, ceai sau pentru băuturi reci. Pe laterale sunt atașate buburuze. Se poate personaliza la cerer..

140,00 Lei

Etichete: cana, educatoare, profesor, învățătoare, personalizare-nume