Cadou pentru iubitoarele de flori și de cafea: Ramă foto personalizată
Cadou pentru iubitoarele de flori și de cafea: Ramă foto personalizată

Momentul nașterii unui copil este unul dintre cele mai frumoase și prețioase evenimente din viață. Este o explozie de emoții intense și un moment în care se întrepătrund miracolul vieții și iubirea nemăsurată. În acel moment unic, bucuria și fericirea părinților sunt greu de exprimat în cuvinte. Fiecare zâmbet, fiecare suspin, fiecare lacrimă de fericire simbolizează o iubire necondiționată și o emoție ce nu poate fi egalată. Privind în ochii acelui copil minunat, se deschide o lume de posibilități și speranțe, iar inima se umple de o dragoste puternică și inexprimabilă. Nasterea unui copil este un moment care ne amintește de frumusețea și minunile vieții, de fragilitatea și inocența pe care le purtăm în noi și de bucuria de a fi martorii unei noi vieți ce abia își începe călătoria. Este un moment prețios, în care timpul pare să se oprească, iar toate grijile și problemele lumii se estompează în fața miracolului care tocmai a apărut în viața noastră.

De aceea, dacă dorești să faci un cadou unui nou născut, cred că cel mai bine ar fi să oferi o amintire despre acest moment și eu m-am gândit la o ramă personalizată cu datele nașterii.

  • Amintire specială: O ramă personalizată cu datele nașterii va fi o amintire specială pentru copil și părinți pe termen lung. Aceasta poate fi păstrată și apreciată de-a lungul anilor, reamintindu-le de momentul magic al nașterii.
  • Decorativ și sentimental: O ramă frumos realizată, cu datele de naștere ale nou-născutului, poate fi un element decorativ minunat pentru camera sa. Este un mod unic de a adăuga o notă sentimentală și personală în decor.
  • Cadou personalizat: Prin personalizarea ramei cu datele de naștere, vei arăta că ai dedicat timp și efort pentru a crea un cadou special pentru bebeluș. Aceasta demonstrează considerație și grijă față de familia nou-născutului.
  • Durabilitate: O ramă de calitate poate rezista în timp, astfel încât bebelușul să o poată păstra și aprecia pe măsură ce crește. Este un obiect care va rezista în timp și va rămâne o amintire valoroasă.
  • Unicitate: O ramă personalizată cu datele nașterii este un cadou unic și original. Nu numai că va fi un obiect special pentru nou-născut și părinți, dar va fi, de asemenea, diferit de alte cadouri tradiționale pentru nou-născuți.

Ramă pentru nou-născut personalizată cu următoarele informații:

- numele nou-născutului

- greutatea nou-născutului

- lungimea

- data și ora nașterii

- dulăpior cu haine

Mai departe puteți alege elementele sau tema cu care doriți să fie realizată rama personalizată. Tematică poate varia de la ursuleți, la alte animăluțe (pisici, căței, elefănței) până la orice vă trece prin minte, doar dați un mesaj si vedem dacă o putem lucra.

De asemenea, dacă doriți să fie o ramă foto personalizată cu aceste elemente, vă rog să menționați acest aspect.

Dimensiune ramă

13cm x 18cm

Material

Lut polimeric, lemn, vopsea acrilică hipoalergenică

Întreținere

Nu necesită întreținere specială.

Notă

Acest produs este lucrat exclusiv manual cu migală și o atenție deosebită la detalii.

Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Pentru produsele realizate la comandă pot exista mici diferențe de formă sau culoare deoarece sunt lucrate manual și este aproape imposibil să lucrezi două produse la fel.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cadou pentru iubitoarele de flori și de cafea: Ramă foto personalizată

  • Cod produs: cadou-nou-nascut-rama-personalizata
  • Disponibilitate: Disponibil la comanda
  • 150,00 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Cadou Crăciun pentru educatoare - Ramă foto mesaj personalizat

Cadou Crăciun pentru educatoare - Ramă foto mesaj personalizat

Ramă foto personalizată cu mesaj ideală pentru cadou de Crăciun. Rama din imagine are mesajul: ”The influence of a good TEACHER can never be erased”. Rama poate fi personalizată cu orice text doriți. Această ramă a fost lucrată cu o tematică de ..

150,00 Lei

Mărțișor cu ghiocei

Mărțișor cu ghiocei

Mărțisor handmade sub formă de broșă cu ghiocei drăgălași modelați din lut polimeric. Ghiocelul este decorat cu o fundiță roșie, simbol al mărțișorului, adăugând un plus de farmec și culoare. Poartă un mărțișor realizat manual pentru a-ți pune î..

10,00 Lei

Mărțișor fluture

Mărțișor fluture

Mărțisor handmade - broșă sub formă de fluture. Modelul este unul unicat, fiecare fluture având diferite culori și nuanțe deosebit de frumoase. Pentru comanda puteți scrie dacă doriți cu o anumită culoare sau sa excludeti alte culori.Poartă un m..

10,00 Lei

Mărțișor mesaj pentru primăvară

Mărțișor mesaj pentru primăvară

Mărțișor | broșă handmade - Mesaj pentru primăvară. Modelul este unul inedit, în acest mărțișor puteți să vă puneți toate gândurile bune și să le trimiteți celor dragi. Pentru comandă puteți menționa dacă doriți cu o anumită culoare sau să exclu..

10,00 Lei

Mărțișor elefant

Mărțișor elefant

Mărțisor handmade - broșă sub formă de elefant. Modelul este unul foarte drăguț și este adorat de copii.Fiecare elefant a fost lucrat manual în diferite culori și nuanțe deosebite. În plus, elefănțeii sunt accesorizați diferit, fie cu câte o flo..

10,00 Lei

Mărțișor anemone

Mărțișor anemone

Mărțisor handmade - broșă sub formă de floricele asemănătoare anemonelor.  Fiecare floare a fost lucrată manual.Poartă un mărțișor realizat manual pentru a-ți pune în evidență stilul personal și creativitatea sau oferă unul pentru a-ți arăt..

10,00 Lei

Mărțișor bujori roz

Mărțișor bujori roz

Mărțișor | broșă handmade - floare de bujor Dacă vreți să oferiți un cadou special și unic, atunci un mărțișor handmade, tradițional sub forma unei flori de bujor, este alegerea perfectă. Acesta este confecționat cu atenție și pasiune, folosind mater..

30,00 Lei

Mărțișor bujor roșu

Mărțișor bujor roșu

Mărțișor tradițional - floare de bujorAcest model de mărțișor handmade, tradițional sub forma unei flori de bujor, este confecționat cu atenție și pasiune, folosind materiale de calitate. Nu numai că este o bijuterie frumoasă, dar și un simbol al pri..

30,00 Lei

Mărțișoare cu bujori Set 3 bucati

Mărțișoare cu bujori Set 3 bucati

Set 3 Mărțișoare | broșe handmade - floare de bujor - 2 bujori roșii și 1 bujor rozDacă vreți să oferiți un cadou special și unic, atunci un mărțișor handmade, tradițional sub forma unei flori de bujor, este alegerea perfectă. Acesta este confecționa..

90,00 Lei

Mărțișor mesaj pentru primăvară - set 3

Mărțișor mesaj pentru primăvară - set 3

Set 3 Mărțișoare | broșe handmade - Mesaj pentru primăvară Modelul este unul inedit, în acest mărțișor puteți să vă puneți toate gândurile bune și să le trimiteți celor dragi. Pentru comandă puteți menționa dacă doriți cu o anumită culoare sau s..

30,00 Lei

Mărțișor floarea soarelui

Mărțișor floarea soarelui

Mărțișor | broșă handmade de dimensiuni mari - floarea soareluiAcest mărțișor handmade, tradițional, cu floarea soarelui este o alegere inspirată dacă vrem să surprindem persoană dragă căreia i-l vom dărui. Acesta este confecționat cu atenție și pasi..

30,00 Lei

Mărțișor flori de liliac

Mărțișor flori de liliac

Mărțișor | broșă handmade de dimensiuni mari - floare de liliac în nuanțe de roz și lilaSe spune că liliacul este un simbol al iubirii nevinovate și că cei care își exprimă sentimentele în preajma acestor flori vor rămâne împreună pentru totdeau..

30,00 Lei

Mărțișor cu flori de mac

Mărțișor cu flori de mac

Mărțisor handmade, tradițional, sub formă unor frumoase buchete de mac și alte flori de câmp. Mărțișorul este modelat din lut polimeric. Poartă un mărțișor realizat manual pentru a-ți pune în evidență stilul personal și creativitatea sau oferă u..

30,00 Lei

Mărțișor cu margarete

Mărțișor cu margarete

Mărțisor handmade, tradițional, sub formă unor frumoase buchete de margarete și alte flori de câmp, mac și albăstrele. Poartă un mărțișor realizat manual pentru a-ți pune în evidență stilul personal și creativitatea sau oferă unul pentru a-ți ar..

30,00 Lei

Mărțișor buchet mare de ghiocei

Mărțișor buchet mare de ghiocei

Mărțisor handmade sub formă de broșă cu un buchet de ghiocei drăgălași gingași modelați din lut polimeric. Ghioceii sunt decorați cu o fundiță roșie, simbol al mărțișorului, adăugând un plus de farmec și culoare. Poartă un mărțișor realizat manu..

30,00 Lei

Set 3 mărțișoare flori de vară

Set 3 mărțișoare flori de vară

Set de 3 mărțisoare handmade, tradiționale, sub forma a două frumoase buchete de albăstrele și un buchet de mac.Poartă un mărțișor realizat manual pentru a-ți pune în evidență stilul personal și creativitatea sau oferă unul pentru a-ți arăta dragoste..

90,00 Lei

Mărțișoare - Flori de Primăvara

Mărțișoare - Flori de Primăvara

Set de 3 mărțisoare handmade, tradiționale, sub forma a două frumoase buchete de ghiocei și un buchet de liliac.Poartă un mărțișor realizat manual pentru a-ți pune în evidență stilul personal și creativitatea sau oferă unul pentru a-ți arăta dragoste..

90,00 Lei

Mărțișoare - 3 buchete de flori

Mărțișoare - 3 buchete de flori

Set 3 Mărțișoare | broșe handmade - floare de bujor, margarete și liliacDacă vreți să oferiți un cadou special și unic, atunci un mărțișor handmade, tradițional sub forma unei flori de bujor, de liliac sau margarete, este alegerea perfectă. Acesta es..

90,00 Lei

Mărțișoare - 3 buchete de flori vară

Mărțișoare - 3 buchete de flori vară

Set 3 Mărțișoare | broșe handmade - floarea soarelui și margareteDacă vreți să oferiți un cadou special și unic, atunci un mărțișor handmade, tradițional cu margarete sau floarea soarelui, este alegerea perfectă. Acesta este confecționat cu atenție ș..

90,00 Lei

Mărțișoare - floare de lămâiță

Mărțișoare - floare de lămâiță

Mărțișor | broșă handmade - floare de lămâițăDacă vreți să oferiți un cadou special și unic, atunci un mărțișor handmade, tradițional sub forma unei flori de lămâiță poate fi o alegere inspirată.Acesta este confecționat cu atenție și pasiune, fo..

30,00 Lei

Mărțișoare - 3 broșe flori de vară

Mărțișoare - 3 broșe flori de vară

Set 3 Mărțișoare | broșe handmade - floarea soarelui, floare de bujor și macDacă vreți să oferiți un mărțișor handmade, tradițional, inspirat din natură și creat cu dragoste, ați ajuns în locul potrivit. Aceste mărțișoare sunt o alegere perfectă pent..

90,00 Lei

Mărțișoare - 3 broșe flori cu accente mov

Mărțișoare - 3 broșe flori cu accente mov

Set 3 Mărțișoare | broșe handmade - flori cu accente movDacă vreți să oferiți un mărțișor handmade, tradițional, inspirat din natură și creat cu dragoste, ați ajuns în locul potrivit. Aceste mărțișoare sunt o alegere perfectă pentru a le dărui d..

30,00 Lei

Mărțișoare - 3 broșe flori de primăvară

Mărțișoare - 3 broșe flori de primăvară

Mărțișoare - 3 broșe flori de primăvarăDacă vreți să oferiți un mărțișor handmade, tradițional, inspirat din natură și creat cu dragoste, ați ajuns în locul potrivit. Aceste mărțișoare sunt o alegere perfectă pentru a le dărui de 1 Martie.Poartă un m..

30,00 Lei

Mărțișoare - frezie

Mărțișoare - frezie

Mărțișor | broșă handmade - floare de lămâițăDacă vreți să oferiți un cadou special și unic, atunci un mărțișor handmade, tradițional sub forma unei flori poate fi o alegere inspirată.Acesta este confecționat cu atenție și pasiune, folosind materiale..

30,00 Lei

Mărțișoare - broșă curcubeu - ac cu perlă

Mărțișoare - broșă curcubeu - ac cu perlă

Mărțișoare - broșe handmade - curcubeu - ac cu perlăDacă vreți să oferiți un mărțișor handmade, tradițional, inspirat din natură și creat cu dragoste, ați ajuns în locul potrivit. Aceste mărțișoare sunt o alegere perfectă pentru a le dărui de 1 Marti..

40,00 Lei

Etichete: rama foto, nou nascut