Ramă personalizată nou-născut

Ramă personalizată nou-născut

  • La comandă | Livrare: 15 lei în EasyBox
  • 150,00 Lei


Adaugă Personalizare

Momentul nașterii unui copil este unul dintre cele mai frumoase și prețioase evenimente din viață. Este o explozie de emoții intense și un moment în care se întrepătrund miracolul vieții și iubirea nemăsurată. În acel moment unic, bucuria și fericirea părinților sunt greu de exprimat în cuvinte. Fiecare zâmbet, fiecare suspin, fiecare lacrimă de fericire simbolizează o iubire necondiționată și o emoție ce nu poate fi egalată. Privind în ochii acelui copil minunat, se deschide o lume de posibilități și speranțe, iar inima se umple de o dragoste puternică și inexprimabilă. Nasterea unui copil este un moment care ne amintește de frumusețea și minunile vieții, de fragilitatea și inocența pe care le purtăm în noi și de bucuria de a fi martorii unei noi vieți ce abia își începe călătoria. Este un moment prețios, în care timpul pare să se oprească, iar toate grijile și problemele lumii se estompează în fața miracolului care tocmai a apărut în viața noastră.

De aceea, dacă dorești să faci un cadou unui nou născut, cred că cel mai bine ar fi să oferi o amintire despre acest moment și eu m-am gândit la o ramă personalizată cu datele nașterii.

  • Amintire specială: O ramă personalizată cu datele nașterii va fi o amintire specială pentru copil și părinți pe termen lung. Aceasta poate fi păstrată și apreciată de-a lungul anilor, reamintindu-le de momentul magic al nașterii.
  • Decorativ și sentimental: O ramă frumos realizată, cu datele de naștere ale nou-născutului, poate fi un element decorativ minunat pentru camera sa. Este un mod unic de a adăuga o notă sentimentală și personală în decor.
  • Cadou personalizat: Prin personalizarea ramei cu datele de naștere, vei arăta că ai dedicat timp și efort pentru a crea un cadou special pentru bebeluș. Aceasta demonstrează considerație și grijă față de familia nou-născutului.
  • Durabilitate: O ramă de calitate poate rezista în timp, astfel încât bebelușul să o poată păstra și aprecia pe măsură ce crește. Este un obiect care va rezista în timp și va rămâne o amintire valoroasă.
  • Unicitate: O ramă personalizată cu datele nașterii este un cadou unic și original. Nu numai că va fi un obiect special pentru nou-născut și părinți, dar va fi, de asemenea, diferit de alte cadouri tradiționale pentru nou-născuți.

Ramă pentru nou-născut personalizată cu următoarele informații:

- numele nou-născutului

- greutatea nou-născutului

- lungimea

- data și ora nașterii

- dulăpior cu haine

Mai departe puteți alege elementele sau tema cu care doriți să fie realizată rama personalizată. Tematică poate varia de la ursuleți, la alte animăluțe (pisici, căței, elefănței) până la orice vă trece prin minte, doar dați un mesaj si vedem dacă o putem lucra.

De asemenea, dacă doriți să fie o ramă foto personalizată cu aceste elemente, vă rog să menționați acest aspect.

Dimensiune ramă

13cm x 18cm

Material

Lut polimeric, lemn, vopsea acrilică hipoalergenică

Întreținere

Nu necesită întreținere specială.

Notă

Acest produs este lucrat exclusiv manual cu migală și o atenție deosebită la detalii.

Culoarea produselor poate să difere in funcție de ecrane și setările acestora.

Pentru produsele realizate la comandă pot exista mici diferențe de formă sau culoare deoarece sunt lucrate manual și este aproape imposibil să lucrezi două produse la fel.

Adaugă un review

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea adauga un review

Etichete: rama foto, nou nascut